Projects

goal     

GOAL is een organisatie wat jonger helpt om niet te ontsporen. Via deze organisatie heb ik een aantal jongeren bijgestaan.

nijenrode

Op Nyenrode heb ik de executive MBA agro-food gevolgd. Het verschil tussen theorie en praktijk is mij duidelijk geworden. Ik ben tot het inzicht gekomen dat ‘HET’ probleem is van de Hortisector.

Ben je eenmaal aangesloten zul je altijd een band houden met de universiteit. Nog regelmatig kom ik op Nyenrode.

Grote-Planten.nl was de eerste stap om planten via een scherm te willen verkopen. Als inkoper weet je hoe mooi planten in een kwekerij staan. Als je dan alle kosten en derving in de keten ziet dan beginnen de vingers te jeuken om de keten beter in te richten.

Het begin van de omnichanel visie. 

logo-horticultureonline         

HorticultureOnline is de naam waarmee ik bloemen-, en planten verkoop via omnichanel wilde gaan uitbouwen. 

FloraLifeStyle.nl ( FLS services b.v. ) is mijn digitale groothandel. Middels een webshop kunnen mijn klanten volledig transparant inkopen bij kwekers, klokvoorverkoop en gespecialiseerde handelsbedrijven. Het beste bedrijf in de logistiek doet de verwerking wat mijn klanten zeer waarderen. Deze korte, snelle en efficiƫnte stromen zorgen voor een betere prijs voor zowel producent als koper. Persoonlijk zie ik dit de belangrijke stap in het verduurzamen van de keten.

Bloemenboom is een mooie, vriendelijke naam met een grote betekenis. Aan de ene kant een netwerk van producenten en leveranciers en aan de andere kant vele afnemers. Samen delen zij kennis en kunde. Samen wordt er veel meer gedeeld waardoor er ook veel vermenigvuldigt kan worden zodat de boom een gezonde groei behoud.

Wilt u een persoonlijke kennismaking, ik hoor graag van u, mail@dicodrost.com